Probleme4

12. Se vor pune la dispoziţia elevilor în ziua examenului bazele de date MAGAZIE.DBF şi MATERIALE.DBF având structurile: COD, CANT, PRET, DATA_IN, DATA_OUT şi respectiv COD, DEN, care vor conţine intrări şi ieşiri într-o magazie de materiale, respectiv denumirile materialelor care au tranzitat prin magazie. Bazele vor avea cel puţin 100 de înregistrări şi codurile ce apar în baza MAGAZIE.DBF vor exista şi în baza MATERIALE.DBF.
Să se copieze în baza de date MAG1.dbf, pentru un cod C1 citit de la tastatură, toate înregistrările specifice mărfii de cod C1. Să se determine cantitatea de marfă existentă în MAG1.dbf . Să se afle dacă există în baza de date MATERIALE.DBF un material cu codul C2 citit de la tastatură.

 

14. Se vor pune la dispoziţia elevilor în ziua examenului bazele de date MAGAZIE.DBF şi MATERIALE.DBF având structurile: COD, CANT, PRET, DATA_IN, DATA_OUT şi respectiv COD, DEN, care vor conţine intrări şi ieşiri într-o magazie de materiale, respectiv denumirile materialelor care au tranzitat prin magazie. Bazele vor avea cel puţin 100 de înregistrări şi codurile ce apar în baza MAGAZIE.DBF vor exista şi în baza MATERIALE.DBF.

14. Să se salveze conţinutul bazei de date MAGAZIE.DBF în fişierul text MAGAZIE.TXT şi conţinutul bazei de date MATERIALE.DBF în fişierul text MATERIALE.TXT. Să se construiască din fişierele text MATERIALE.TXT şi MAGAZIE.TXT bazele de date MAG2.DBF şi MAT2.DBF. Să se listeze conţinuturile bazelor de date pe ecran.

Datele trebuie exportate iar apoi importate. In 2003 aceste obtiuni se gasesc in meniul File.

15. Se vor pune la dispoziţia elevilor în ziua examenului bazele de date MAGAZIE.DBF şi MATERIALE.DBF având structurile: COD, CANT, PRET, DATA_IN, DATA_OUT şi respectiv COD, DEN, care vor conţine intrări şi ieşiri într-o magazie de materiale, respectiv denumirile materialelor care au tranzitat prin magazie. Bazele vor avea cel puţin 100 de înregistrări şi codurile ce apar în baza MAGAZIE.DBF vor exista şi în baza MATERIALE.DBF.
Pentru fiecare material existent în magazie se va indexa preţul ultimei intrări cu 15%. Se vor afişa înregistrările înainte de modificare şi după modificare. Se va calcula valoarea mărfii înainte de modificare şi după modificare.


counter for wordpress

View My Stats